Kezdésnek rögtön itt van egy közel húsz oldalas Games Convention beszámoló, játékokkal, apróságokkal, érdekességekkel, aztán megemlékezünk Sasa hollandiai útjáról, ahol az elsők között vehette keze ügyébe a Halo 3-at. Ha már nagy nevek, akkor kicsit foglalkozunk az id Software új üdvöskéjével, a Rage-dzsel is, olvashattok egy beszámolót a BlizzConról, és vár rátok egy hatalmas, A-tól Z-ig összeállítás az új Unreal Tournamentről. Ha ezzel megvagytok, a jövő egyik reménységéről, a Prototype-ról is olvashattok, és kicsit elmerengünk a játékok jövőjén is.

A tesztek között itt vannak a legnagyobb nevek: BioShock, MOH: Airborne, FIFA 08. S mellettük találhattok még új Sims kiegészítőt (Jó utat!), űrstratégiát (Sword of the Stars: Born of Blood), sportot (NFL 08, Rugby 08), kalandot (Ankh: Heart of Osiris, Evil Days of Luckless John), sőt, készítettünk egy interjút is, amiben a honosítás kérdését térképezzük fel.

Ezen felül minden a szokott mederben, a szokott helyén, talán a táborról szóló rövid kis összefoglaló lóg ki a sorból a Levrovot követően. A DVD-n újra PC Guru Live! videók, köztük a külvilág is, ezúttal egy kicsit több tartalommal. Jó szórakozást mindenkinek!