Eljött október 31-e, azaz halloween, sőt még a mozikban is megy egy új Halloween című film. Szóval remek alkalom ez egy kis borzongásra, avagy Borzongásra, hiszen a mai naptól kezdve kapható a magazin legújabb, ötödik száma.

Az októberi Borzongásban kiemelt figyelmet kap a fent említett horrorfilm, ami fittyet hányva a folytatásokra, ezúttal kizárólag a klasszikus első részt veszi alapul. Emellett természetesen szinte minden lényeges újdonság szóba kerül, ami az elmúlt hónapokban elérte hazánkat, így a mozipremierek közül kritikával illettünk olyanokat, mint a Meg, a Predator, a Slender Man, Az apáca, sőt a Mandy, a legújabb Puppet Master, a Sharknado 6 (The Last Sharknado) sem kerülhette el figyelmünket. Nem beszélve az ázsiai különlegességekről (Mai Chan’s Daily Life, Kodoku), valamint ahogyan kezdtük az esztendőt, úgy is zárjuk, avagy ismét van független filmes összeállítás, ám most nem annyira a grindhouse és B kategória áll a célkeresztben, inkább a minőségi indie horrorokat kutattam fel.

Visszatér a Hammer rovat, van eurohorror, méghozzá több oldalon (The Blood on Satan’s Claw, A hullaégető), sőt összefoglalóból (Romero zombifilmjei, Testrablók és I Spit on Your Grave – mind születésnapos, mindről megemlékezünk) is többet találhattok a magazinban. És álljon még itt ízelítőül pár cím a teljesség igénye nélkül: Black Roses, Gyilkos bohócok az űrből, Nyugodjak békében, Body Melt és a többi.

Továbbá foglalkozunk videojátékkal, folytatjuk és lezárjuk a zombijátékos összeállítást, rovatok terén pedig az utolsó szám felhozatalát visszük tovább, pluszban az ősszel napvilágot látott Aliens vs. Predator képregényeket is kivesézzük.

borzongas1804.jpg

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan fizethetek elő? Mikortól kapom a magazint? Előfizetni a következő négy számra (avagy egy évre, amiben a már megjelent lapok nincsenek benne, hiszen ELŐfizetésről van szó) az alábbi oldalon lehet, illetve az elofizetes (kukac) skorpioprint (pont) hu címen (ahol a felmerülő kérdésekben is segítenek – a magazinban lévő telefonszám hirdetésfelvételhez van, nem előfizetési kérdésekre). Előfizetési szándék esetén a soron következő lapszámot csak akkor tudjuk belevenni az egy évbe, ha a megjelenés előtt két héttel már megérkezett hozzánk az előfizetési díj. http://borzongasmagazin.hu/elofizetes

2. Honnan vehetem meg a magazint, ha az újságosoknál és a hipermarketekben (Interspar, Auchan, Tesco) nem találom? A Borzongás összes száma felkerül a PC Guru webshopjába is, onnan bármikor rendelhetők: https://shop.pcguru.hu/index.php

3. Nem működik az ESET kód, lehetséges, hogy lejárt? Az ESET kód egy extra ajándék, amit a PC Gurunak hála tudunk a magazin mellé adni, és általában a megjelenés környékétől használható fel olyan másfél-két hónapig (ez változó lehet). Utána a kód érvényét veszti.

4. Kit és hol érhetek el, ha bármi kérdésem van? Ahogyan jeleztük, az előfizetések és rendelések kapcsán az elofizetes (kukac) skorpioprint (pont) hu címen lehet érdeklődni, a magazinos egyéb témákban pedig a bojtosg (kukac) pcguru (pont) hu az ideális cím.