• Szeptember 18-án debütál a Netflixen a Marilyn Monroe életét bemutató Szöszi
  • Főszerepekben Ana de Armas, Adrien Brody és Bobby Cannavale
  • Őszinte és kemény hangvételű lesz a 17-es karikás film

Ana de Armas elég lehetőséget kapott az elmúlt években, hogy megvillantsa legkülönbözőbb arcait. A Szárnyas fejvadász 2049 egydimenziós „robot barátnője” után a Tőrbe ejtve naiv kubai ápolónője, a Hulu hűtlen és csábos szeretője és James Bond biztos kezű ügynöktársa szerepében is bizonyított. Következő nagy filmjét a Netflixen láthatjuk, a Szöszi előzeteséből pedig máris kiderül, miként bújik Marilyn Monroe bőrébe.

A szeptember 28-án debütáló alkotás kemény korhatár-besorolást kapott, tizenhét éven aluliaknak nem ajánlott. Ismerve a tragikus sorsú színésznő életét, Joyce Carol Oates film alapjául szolgáló, erőszakos részleteket sem takargató könyvét és Andrew Dominik elhíresült megjegyzését („ha a közönségnek nem tetszik, az a nyomorult közönség problémája, nem köztisztségért indul a film”), a Szöszi semmiképp sem szokványos életrajzi opusznak ígérkezik.

mv5bzdcyzjrmmwutmmjizi00otnhltk2ndgtodzkndcwzdg4mmiwxkeyxkfqcgdeqxvymteymjm2ndc2v1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Nektek hogy tetszik az Armas, Adrien Brody, Bobby Cannavale és Julianne Nicholson főszereplésével készült mű előzetese? Megnyert titeket a sok kreatív vizuális megoldás, várjátok a premiert, vagy kevéssé hoz titeket lázba a biopic műfaja? Írjátok meg kommentben!