• Szűk egy hónap múlva érkezik a The Division 2: Warlords of New York
  • Ez a DLC New Yorkba kalauzol el minket, ahol Aaron Keenert vadászhatjuk le
  • Az új területeken kívül pedig új fegyvereket, új felszerelést és új fejlődési rendszert is kapunk
  • Debütálás március 3-án

Igaznak bizonyultak a ma reggeli szivárgások, ugyanis az Ubisoft nemrég leleplezte a The Division 2 következő DLC-jét, ami tényleg a Warlords of New York címet viseli, és tényleg New Yorkba kalauzol el minket. Persze a helyszín nem akkora újdonság, hiszen az első év utolsó kiegészítőjének is Coney Island volt a helyszíne, ezúttal azonban már nem Brooklyn, hanem Manhattan betondzsungelébe térhetünk vissza, annak is az alsó részére, amit az első The Division főgonosza, a renegát Aaron Keener rombolt le egy biológiai támadással néhány megbízható embere segítségével.

the-division-2-warlords-of-new-york-03.jpg

Ahhoz, hogy Keenert elkaphassuk, először le kell vadásznunk négy emberét, valamint az őket támogató Cleaners és Rikers frakciókat, azonban nem vagyunk egyedül: az első részből ismerős Faye Lau és Paul Rhodes is visszatér majd, hogy segítsen minket. Nem lesz azonban mindenki ekkora bizalommal irántunk: New York lakossága már nem hősökként kezeli a Division ügynökeit, hanem egyszerűen csak újabb fegyveres behatolókként.

A kiegészítő így magával hoz egy tekintélyes méretű, szabadon bejárható új területet és több új küldetést is, de ez még közel sem minden. Kapunk emellé új fegyvereket és új felszereléseket is, valamint átalakul és kibővül a fejlődési rendszer is, így már egészen 40-es szintig mehetünk majd. Ráadásul, ha ez nem lenne elég, a DLC felhúzza a jelenlegi karakterünket is 30-as szintre, így egyből belevethetjük majd magunkat a friss tartalomba. Nem árt azonban résen lennünk, hiszen a Hunterek is visszatértek, szóval korántsem biztos, hogy a városban mi leszünk az igazi csúcsragadozók.