• Ma este jelenthetik be a The Division 2: Warlords of New York című DLC-t
  • Melyben visszatérhetünk Manhattanbe, levadászni Aaron Keenert és renegát társait
  • Valamint újraértelmezett fejlődési rendszert is kapunk
  • Legalábbis a legfrissebb szivárgások szerint

A The Division 2 Twitter fiókja szerint ma este valami igen nagyszabású bejelentésre számíthatunk a játék kapcsán, egy jólértesült Reddit felhasználó különféle szivárgások alapján pedig azt is tudni véli, hogy ez a bizonyos bejelentés egy új, igencsak masszív, Warlords of New York című DLC érkezéséről fog szólni.

the-division-2-warlords-of-new-york.jpg

A kiszivárogtatott információk alapján újra visszatérnénk New York városába, egész pontosan a The Division első részében még elérhetetlen Alsó Manhattanbe, ahol a renegát Aaron Keenert és négy hadnagyát kell majd levadásznunk. Ráadásul a hírek szerint DLC azonnal felfejleszt minket 30-as szintig, így egyből belevethetjük magunkat az új tartalomba.

Nem csak a sztori bővülne azonban tovább a Warlords of New York érkezésével: a szivárgások alapján érdemes lehet még új fegyverekre és felszerelésre, kibővített végjátékra, átalakított fejlődési rendszerre és negyvenes szintig kitolt szintezére is számítanunk, emellett pedig természetesen kapnánk egy teljesen új, szabadon bejárható területet Alsó Manhattan képében.