Bár a Velük játszunk a héten!-rovat legutóbbi részében már volt szó a magyar Van Helsing-játékról, de mivel mégiscsak hazánk szülötteinek munkájáról van szó, érdemes kiemelni, hogy tegnap óta Steamen is kapható a The Incredible Adventures of Van Helsing, pár napig még 10% kedvezménnyel, 9,89 eurós áron. Alant látható a megjelenés örömére kiadott trailer.

A King Arthur-sorozattal híressé vált Neocore Games alkotása egy akció-szerepjáték keverék, melyben a Drakulára vadászó Abraham Van Helsing vakmerő fiát irányíthatjuk, aki természetesen követi a papát a szakmában. A programban fontos szerep jut a karakter fejlődésének, számtalan mellékküldetést oldhatunk meg, kooperatív multiplayerben is próbára tehetjük pusztító képességeinket, és ha ráuntunk az egyik Van Helsingre, rögtön kreálhatunk egy újat.

Jól hangzik, nemde? A The Incredible Adventures of Van Helsing egyelőre csak PC-re jelent meg, a galériában friss képeket is megcsodálhattok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Incredible Adventures of Van Helsing -- Megjelenés: 2013. május 22. -- Gépgigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 20 GB