• Bejelentették a Jagged Alliance: Rage!-t
  • A Cliffhanger Productions fejleszti
  • PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön ősszel
  • A grafika megváltozik, de a körökre osztott játékmenet nem

Négy éve már annak, hogy megjelent a Jagged Alliance: Flashback, amiről már most túl sokat írtam, felejtsük is el, hogy létezett. Inkább foglalkozzunk a THQ Nordic és a szárnyai alá tartozó. indie játékokra fókuszáló HandyGames friss bejelentésére, a Jagged Alliance: Rage!-re, ami PC-re, PS4-re és Xbox One-ra fog megjelenni idén ősszel.

A játék egy teljesen új történetet fog elmesélni, ami húsz évvel az első rész után fog játszani, de a régi zsoldosokkal, vagyis visszatér Ivan Dolvich, Helmut "Grunty" Grunther, Kyle "Shadow" Simmons és a többi marcona figura. Az évek azonban hőseinken is meglátszódnak, fájós térdük, gyenge látásuk és a korral járó többi nyűg bizony meglátszik majd rajtuk.

A játék rajzfilmes grafikát kap, de megmarad körökre osztott akciójátéknak, amiben mi magunk dönthetjük el, hogy durr bele bum bum módon mindent letarolunk, vagy szépen csendben osonva iktatjuk ki mit sem sejtő ellenfeleinket. Akik amúgy egy szigetet uraló drogkartell tagjai lesznek.

A kétfős, online kooperatív módban is játszható Jagged Alliance: Rage!-ben minden karakternek egyed képességei (köztük a speciális Rage skillekkel), története és vágyai lesznek. A rosszfiúk kísérleti drogjait ellenük fordíthatjuk majd, ezzel további előnyt szerezve magunknak, legalábbis a mezei kartellkatonák ellen, mert a szintén egyedi képességekkel és taktikákkal bíró bossok ellen már fel kell kötnünk a terepmintás gatyánkat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!