• Figyelem, SPOILER VESZÉLY!
  • James Gunn befejezte A galaxis őrzői 3 forgatókönyvét
  • A 3. rész tud olyat a Bosszúállók 4-ből, amit mi még nem, vagy a múltban fog játszódni

A galaxis őrzői vol. 2 ugyanúgy készítette elő a folytatást, mint az első rész: míg az elsőben Peter Quill új válogatáskazettát kapott, amivel aláfestheti a következő epizódot, a 2. részben egy Zune-t, amelynek lejátszási listája a 3. epizód zenéjeként szolgálhat. James Gunn író-rendező még tavaly így nyilatkozott egy Facebook kérdezz-felelek kapcsán:

„Spoiler, spoiler, spoiler, a 3. rész dalai Yondu üzenetei lesznek Peternek.”

Csakhogy ekkor még nem volt Végtelen háború, amelyben Thanos föláldozta Gamorát, hogy megszerezze a lélekkövet, Peter, Groot, Drax és Mantis pedig elporladtak a főgonosz csettintése miatt. Egyedül Mordály maradt életben. A Bosszúállók 4-ben természetesen történhetnek még meglepetések, de csak azt tudjuk biztosan (legalábbis, ha hihetünk Tom Hiddlestonnak), hogy Loki halála végleges.

James Gunn azonban befejezte A galaxis őrzői vol. 3 forgatókönyvét, ami vagy azt jelenti, hogy tudja, mi történik a Bosszúállók 4-ben, vagy pedig, ahogy azt Chris Pratt a múlt héten elhintette, a harmadik epizód akár a múltban is játszódhat..

James Gunn közösségi média oldalain osztotta meg a forgatókönyv befejezésének hírét:

 

Screenplay. #gotg #marvel #screenwriting #guardiansofthegalaxy #gotgvol3

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés, Jún 25., 2018, időpont: 12:00 (PDT időzóna szerint)

Nem sokat tudunk eddig a következő A galaxis őrzői filmről. James Gunn írja és rendezi, az IMDb szerint pedig a Mantist alakító Pom Klementieff visszatér, ahogy az Ayeshát játszó Elizabeth Debicki is. A többi színész megjelenését egyelőre még nem erősítették meg. A történettel kapcsolatban is csak találgatni tudunk, de a második rész stáblistás jelenete alapján Adam Warlock központi szerepet fog játszani.

james-gunn.jpg