• Egyre biztosabb, hogy januárban jelenik meg PC-re a Rise of the Tomb Raider
  • Az Amazon mellett most már a Steam is ezt mondja
  • Pontos dátum egyelőre még nincs

Pár hete arról számoltunk be nektek, hogy a vártnál valamivel korábban fog megjelenni PC-re a Rise of the Tomb Raider, hiszen a brit, majd pedig a francia Amazon kínálatában is megjelent az átirat január 29-ei dátummal.

Ezt azóta sem kommentálta sem a fejlesztőcsapat, sem pedig a kiadó, de úgy látszik, nagyrészt pontos információt rakott ki az áruház, a Steamen ugyanis tegnap megjelent a játék, az adatlapon pedig szintén január szerepel -- igaz, ennél pontosabb premiert még nem kaptunk.

rise-of-the-tomb-raider-pc-steam.jpg

A hivatalos forrásból annyit tudunk biztosan, hogy a Rise of the Tomb Raider PC-re valamikor 2016 elején ( január-március) fog megjelenni, majd pedig 2016 ünnepi szezonjában (október-november) PS4-re is, esélyes azonban, hogy a Square Enix igyekszik minél hamarabb kiadni a játékot.

A Rise of the Tomb Raider valószínűleg nem teljesít valami fényesen a boltokba, ugyanis az NPD novemberi eladási listájáról lemaradt, ami annak a számlájára írható, hogy a Fallout 4-gyel párhuzamosan jelent meg, ráadásul kizárólag Xbox One és Xbox 360 konzolra. Nem elképzelhetetlen tehát, hogy a Square Enix vezetősége, akik már az első rész eladásaival sem voltak elégedettek, mentenék a menthetőt.