Kevés igazán nagynak nevezhető cím jelenik meg október elején. Szám szerint egy komolyabb megjelenésünk lesz: a Forza Motorsport hetedik felvonása. Ezen kívül egy jelentősebb újrakiadás és két említésre méltó indie cím - mindössze ennyi az amivel igazán számolnunk kell. Persze a Steamet elárasztó játékokat nem számoltuk bele, mert holnap estig sem érnénk a végére...

Battle Chasers: Nightwar

  • Mikor: Október 3.
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Battle Chasers: Nightwar fejlesztése közösségi támogatással, 2015-ben vette kezdetét és idén október elején ér révbe. A Battle Chasers eslősorban amerikában hódított mint képregény, később egy egész estés filmet is kapott, most pedig játék formájában jelenik meg, stílusát tekintve JRPG, csak a tipikus japán stílusjegyek nélkül.

Forza Motorsport 7

  • Mikor: Október 3.
  • Mire: PC, Xbox One

Legyen szó akár a Horizonról, akár a Motorsportról, a Forza sorozatot aligha kell bemutatni bárkinek is. A Microsoft autós játéka már tiszteletét tette PC-n is, de a Motorsport alcímen futó szériából ez lesz az első teljes értékű megjelenés. A több száz járgányt felvonultató játék joggal dobogtatja meg minden motorsport rajongó szívét.

A Hat in Time

  • Mikor: Október 5.
  • Mire: PC

A 3D platformerek feltámadni látszanak, az elős korai madár a Yooka-Laylee volt, a sort pedig az A Hat in Time folytatja. Főhősünk a csillagutazó Hat Kid, aki hazafelé vezető útján egy titokzatos bolygó fölött bajba keveredik, mikor a helyi maffia az adóját szeretné behajtani rajta, és elveszti az összes üzemanyagát.

Dragon's Dogma: Dark Arisen

  • Mikor: Október 5.
  • Mire: PS4, Xbox One

A Dragon's Dogma az előző generáció konzoljaira jelent meg még 2013-ban, tavaly pedig PC-n is tiszteletét tette. Akkor a Capcom leggyorsabban fogyó PC-játéka lett, ezzel meggyőzve a kiadót a platform fontosságáról. Mivel eddig inden kiadása sikeresnek bizonyult, elkerülhetetlen volt a jelen generációkon való megjelenése is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!