Október utolsó teljes hetét a Red Dead Redemption 2 uralja, miközben PC-n kénytelenek vagyunk a Thronebreaker: The Witcher Tales ölében vigasztalódni. Na nem mintha ez akkora baj lenne, hiszen türelem rózsát terem – még ha Diablo 4-et nem is – remélhetőleg egy év múlva ugyanitt, legkésőbb ugyanekkor örülhetünk majd az átirat megjelenésének.

Just Dance 2019

  • Mikor: október 23
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Ubisoft zenés-táncos játéka idén is visszatér, hogy megmozgassa a játékosokat. A Just Dance Unlimited szolgáltatással pedig az összes korábbi epizód dalaiból és havonta megújuló könyvtárból is válogathatunk, némi díj ellenében – egy hónap grátisz jár mindenkinek.

just-dance-19.jpg

Thronebreaker: The Witcher Tales

  • Mikor: október 23
  • Mire: PC

A Witcher 3-ban megalkotott Gwentből született Thronebreaker: The Witcher Tales a játékban megismert kártyajátékot emeli új szintre. Egy mintegy 30 órás kampányba ágyazott teljes, kerek történetet élhetünk át újfent a Witcher világában – rajongóknak kötelező vétel, még ha Geralt nem is jut akkora szerephez.

thronebreaker-megj.jpg

Red Dead Redemption 2

  • Mikor: október 26
  • Mire: PS4, Xbox One

A Rockstar „vadnyugati GTA”-ja, a Red Dead Redemption második felvonása konzolexkluzívként jelenik meg a héten. A robosztusnak ígérkező játék két Blu-Ray lemezen terpeszkedik, úgyhogy lesz mit letölteni – remélhetőleg a tartalom is felér majd a várakozásokhoz, de a fejlesztőt ismerve erre nem valószínű, hogy panasz lesz.