Október közepét ugyan a Call of Duty uralja, de még egy pár megjelenést akad, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. A nagyszerű Mark of the Ninja „négykásított” változata, illetve a WWE 2K19 pankrátorai szállnak ringbe egy jó kis battle royale-ra a Black Ops 4-gyel.

Mark of the Ninja: Remastered

  • Mikor: október 9
  • Mire: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Mark of the Ninja talán minden idők legjobb oldalnézetes lopakodós-akciójátéka, most felújított kiadást kap. A Klei Entertainment üdvöskéje első ránézésre talán nem sokat változik elődjéhez képest, a 720p méretre tömörített textúrák helyett immáron 4K-képes hátteret, 5.1-es hangot, és egy teljesen j epizódot is kapunk.

markoftheninja-terror.jpg

WWE 2K19

  • Mikor: október 9
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A WWE 2K természetesen idén is visszatér, hogy elkalauzoljon minket a profi pankráció, avagy a „sportszórakoztatás” világába. A WWE 2K19-ben visszatér a 2K Showcase játékmód is, ahol ezúttal Daniel Bryan legendás karrierjét követhetjük végig testközelből, és számos másik volt és jelen pankrátor bőrébe bújva mérkőzhessünk meg egymással a WWE számos szorítójának egyikében.

Call of Duty: Black Ops 4

  • Mikor: október 12
  • Mire: PC, PS4, Xbox One

A Call of Duty: Black Ops sorozatának negyedik epizódja, amelyet újra a Treyarch hozott tető alá, az eddigi részekhez képest két jelentős változást is eszközöl: a játékban nincs történetközpontú egyjátékos mód, illetve bekerült egy battle royale játékmód, a Blackout is. De természetesen idén sem maradhatunk zombik nélkül, ha mindenképpen történetre vágyunk, ott megkaphatjuk.

Webshop ajánló
2018 őszi MondoCon