• Átlépték az egymilliós határt a Little Nightmares 2 eladásai
  • A sorozat ezzel összességében már 5 millió felett jár

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a Tarsier Studios horrorisztikus kalandjátékának folytatása, a Little Nightmares 2, amire úgy tűnik, hogy sokan kíváncsiak voltak, a kiadó Bandai Namco Entertainment ugyanis bejelentette, hogy a játék eladásai átlépték az egymilliós határt.

Az első résszel együtt a széria ezzel már nem kevesebb mint 5 millió eladott játéknál tart, amire természetesen a kiadó is nagyon büszke.

„Rendkívül büszkévé teszi minket a Little Nightmares 2 sikere, és igazán hálásak vagyunk azért, hogy a rajongók ennyire megszerették ezt az univerzumot a játékokon és képregényeken keresztül, és a legvadabb Little Nightmares teóriákkal álltak elő. Ez két fontos mérföldkő a sorozatnak, melyet a Bandai Namco Entertainment Europe-nál ápolgattunk és növesztgettünk, és ami lehetetlen lett volna a Little Nightmares közösség lenyűgöző támogatása nélkül. Alig várjuk, hogy megosszuk, mi a következő a Little Nightmares-univerzum számára” – mondta Herve Hoerdt, a Bandai Namco Entertainment Europe Marketing, Content and Digital alelnöke.

A bejelentés mellé egy új trailer is érkezett a játékról, melyben a kritikusok véleményei közül szemezgettek.