Mi mással foglalatoskodhatna most Hollywood, mintsem hogy új projektek előkészítésébe, forgatókönyvek írásába kezdjen. Három nagyobb produkciónak is megszellőztették a folytatását a napokban: elkészülhet a Bloodshot 2, a Hang nélkül 3 és a Támadás a Fehér Ház ellen 4.

blloodshot-2020-film.jpg

Bloodshot 2

A Bloodshot egyáltalán nem tartozik a sikerfilmek közé. Vin Diesel még karantén előtt debütált akció-sci-fije csupán 37 millió dollárt gyűjtött világszinten. A Valiant Comics-partner DMG Entertainment’s vezetője, Dan Mintz szerint azonban a film olyan jól teljesített VOD-on, hogy érdemes a Bloodshot szériává bővítésén gondolkodni.

Az első rész története: egy tengerészgyalogost halála után forradalmi biológiai eljárások segítségével újraélesztenek. Ő azonban nem emlékszik múltjára, a kísérletek nyomán pedig egyszerre kivételes fizikai erő birtokába kerül. A tudósok, akik elvégezték a műtétet, természetesen megpróbálnak kontrollt szerezni a szuperhős felett... Alább láthatjátok a film első 9 percét:

Támadás a Fehér Ház ellen 4

Legutóbb tavaly mentette meg a Morgan Freeman alakította amerikai elnök életét Mike Banning szerepében Gerard Butler. A korosodó főhős pedig hamarosan új ellenséggel nézhet szembe a Nigth Has Fallen című negyedik részben. A rendezői székben újfent Ric Roman Waugh ül majd. A harmadik részről írt kritikánkat itt olvashatjátok.

Hang nélkül 3

Tavaszi filmajánlónkban csak találgatni tudtunk, hogy mi újat lehet még mutatni a Hang nélkül univerzumában. Az első epizód ugyanakkor olyan különleges és magas színvonalú volt, hogy joggal várhatjuk a folytatást. Ami viszont mindmáig nem került moziba. Jóllehet az író-rendező-producer-főszereplő John Krasinski máris bejelentette, hogy érkezhet egy harmadik rész is, amiről itt olvashattok bővebben.

mi-meg-a-masodikat-varjuk-a-paramount-azonban-mar-a-harmadik-hang-nelkul-filmet-tervezi.jpg