• Készülget a következő Brothers in Arms
  • Ezt a hétvégén hallhattuk a Gearbox kreatív direktorától
  • Hivatalos bejelentés még mindig nincs

A nagy csönd honol a Brothers in Arms körül, de Gearbox nem feledkezett meg a sorozatról, és már dolgozgatnak ezen, bár hivatalos bejelentést sajnos még mindig nem kaptuk, csak megint egy ígéretet. A hír a hétvégén megtartott Inside Gearbox prezentáció során érkezett, amikor is Troy Baker és Laura Bailey közösen beszélt a Tales from the Borderlandsról (ennek a második része a jövő héten érkezik), majd szóba került a Brothers in Arms, amivel kapcsolatban Baker azt mondta: nagyon szeretett ezeken dolgozni, az utolsó átvezető videó pedig nagy űrt hagyott benne, mivel arra számított, hogy valami nagy folytatás jön, de aztán semmi nem történt, immáron évek óta.

A mondandóját a Gearbox kreatív direktora, Mikey Neumann szakította félbe azzal, hogy Baker a jövőben megkapja, amit kíván, újra a Brothers in Armson dolgozhat, de kihangsúlyozta, hogy ez nem bejelentés, a folytatásról majd csak beszélni fognak.

A következő Brothers in Armsról 2012-óta halljuk, hogy készülget, de mindezidáig semmilyen konkrétumot nem hallottunk, bár annyi sejthető, hogy a következő részben az ardenneki offenzíva kapja a főszerepet.