Most, hogy itt vannak a kanyarban a következő generációs konzolok, nyugodtan el lehet kezdeni beszélni olyan régóta várt programokról, mint a Beyond Good & Evil 2. Erről korábban már sokszor hallottunk, de sok konkrétumot az évek során nem kaptunk, mindig csak annyit, hogy még „készül a program, nem kell aggódni.” Nos, a kiadó vezérigazgatója, Yves Guillemot most ismét elmondta ezt a sablonszöveget, ezúttal azonban egy kicsit biztatóbb volt, hiszen hozzátette: „most még nem mondhatok semmit, mert a legközelebbi beszélgetésünkkor lennie kell valami frissnek is. Már úton van a játék.”

Egy ma megjelent friss információ szerint 2007-től 2011-ig az Ubisoft Montpellier stúdiójában Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra illetve Wii U-ra készült a program, vagyis egy jó ideig azt tervezte a kiadó, hogy a mostani konzolokra fog megjelenni a játék, de ez már múlt idő, tavaly ugyanis Ancel kijelentette: csak az új gépekre fogják kiadni a terméket, azok nagyobb teljesítménye miatt.

A Ubisoft egyébként kategorikusan cáfolta azt a pletykát miszerint a játék vezető tervezője, Michel Ancel ki akar lépni. A szóbeszéd szerint a tervezőnél a Rayman Legends csúsztatása után telt be a pohár (ez ellen tiltakozott is, egy „engedjétek el Raymant, támogasd a Ubi Montpelliert” transzparenssel), s annak befejezése után csendben, pár kollégájával tovább akar állni.

Engedjétek el Raymant, támogasd a Ubi Montpelliert!