• A 2. évadban Mr. Wilford (Sean Bean) vissza akarja foglalni a vonatát
  • Melanie és Layton megpróbálják megállítani őt
  • Premier január 26-án a Netflixen

Az Oscar-díjas Élősködők rendezője, Bong Joon-ho 2013-ban már vászonra vitte a Snowpiercert, tavaly pedig a Netflix adaptálta sorozatra az ikonikus 1982-es francia képregényt. Már akkor berendelték az ismét tíz epizódból álló új szezont, ami most, január 26-án debütál a streamingszolgáltató kínálatában. A főszerepekben visszatér Jennifer Connelly, Daveed Diggs és Micky Summer, illetve Joseph Wilford szerepében feltűnik Sean Bean.

A disztópikus sorozat az új jégkorszak idején játszódik, amikor a fagyos földfelszín elől menekülve egy vonatba zárkózik be az emberiség. A gazdagabbak laknak az előkelő osztályokon, míg a szegények sanyarúbb körülmények között tengődnek. Utóbbiak az első évadban fellázadtak, ám a vagyonos kaszt rendfenntartó csapatával találták szemben magukat.

snowpiercer-season-two-tv-show-poster-01-700x400-1.jpg

A forradalom után Mr. Wilford fenyegeti Melanie és Layton szövetségét, aki – miután Big Alice-t a Hótörő után csatolják – vissza akarja foglalni a vonatát. Ellenfelei azonban mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák őt céljai eléréseben… Alább láthatjátok a magyar feliratos előzetest.