Jön a Titan pakkA Titan névre keresztelt DLC-ben összesen 19 új pályával bővül a felhozatal, amiket Deathmatch, CTF, Vehicle CTF és Warfare játékmódokban nyüstölhetünk, de két új játékmódot is kapunk, csak hogy ne váljon unalmassá a játék. Az egyik a Greed nevet kapta, ami egy pontrendszer alapú, „kötélhúzásszerű” mód, míg a Betrayal egy érdekes csapatalapú küzdelem lesz, amiben könnyedén kötődnek és szakadnak szét a csapattársi kapcsolatok, így sosem tudva, ki az ellenség.

Az új fegyverek terén bemutatkozik az X-Ray Deployable Field, ami egy röntgensugármezőt hoz létre, amiben mindenki roppant sérülékennyé válik. A Link Station a közelében lévő járműveket tipp-topp állapotban tartja, míg a Stealthbender Link Stationnel, X-Ray Fielddel, Spidermine csapdákkal és EMP aknákkal van felszerelve, de igazán attól lesz veszélyes, hogy láthatatlanná tud válni a meglepetéstámadások érdekében. A fegyverarzenált tovább bővíti az Eradicator ágyú, amivel a térkép bármeny pontjára ellőhetünk, a Stinger ágyúval pedig az UT-univerzum leggyorsabban tüzelő fegyverét kapjuk.

De itt még nem ér véget a Titan felhozatalának hosszú listája, hiszen 57 új achievementet oldhatunk fel, két új karakterrel (Nova és Kana) indulhatunk harcba, illetve, ha elegendő pontot gyűjtöttünk össze, akkor a Titan Mutator módban egy négy és fél méter magas gyilkológéppé válhatunk, aki az összes Power-Upot egyszerre használhatja a csatamezőn.

A Titan pakk március 5-én fog megjelenni, PS3-ra és PC-re.