Miközben az NeocoreGames buzgón dolgozik a The Incredible Adventures of Van Helsing 2-n, nem feledkezett el az első részről sem, amelyhez nemsokára megérkezik a harmadik letölthető tartalom, a Thaumaturge DLC.

Az új csomag egy máguskaszttal bővíti az alapjátékot, amely a hírek szerint fontos szerepet kap majd a folytatásban is. Ha Van Helsing barátunkat ezen osztály képességeivel ruházzuk fel, ellenségeinket jégszilánkokkal és villámokkal bombázhatjuk meg, tűzfalat emelhetünk köréjük, megvakíthatjuk őket és felforralhatjuk vérüket -- csupa kedves, már-már baráti gesztus, nemdebár? Természetesen mindehhez új felszerelés is dukál, hogy még jobban beleélhessük magunkat az új szerepkörbe.

És hogy minderre mikor és hol tehetünk szert? Nos, kérem, szeptember 26-án, a Steam rendszerében, 3,99 dollárnak megfelelő összegért. Aki pedig többre is kíváncsi az alant látható traileren kívül, visszanézheti a tegnapi, bő egy órás live streamet a Neocore Twitch.tv csatornáján, amelyben a The Incredible Adventures of Van Helsing Thaumaturge DLC-je is szerepet kapott.