A hazai NeocoreGames által fejlesztett Van Helsing akció-szerepjáték egyveleg első DLC-je, az ingyenes Scenario nem sokkal az alapjáték megjelenése után debütált, és két új pálya kapott helyet benne. Most megérkezett a nagyobb lélegzetvételű kiegészítő, a Blue Blood.

Az új DLC-ben szellemes társunkat, Lady Katarinát fejleszthetjük tovább. Nyolc új képességet kapunk hullaszép hősnőnkhöz, többek között a Wraith Frenzyt, ami javítja a támadási sebességet, és a Chillwave-t, amitől az ellenség belassul, mint a beszívott lajhár. De képes lesz két szellemkáprázat megjelenítésére is a hölgy, hogy azok aztán Van Helsing oldalán regulázzák meg a szörnyek szörnyű hordáját.

A Scenario mód szintén bővült: helyet kapott két új szcenárió, a Croakwood és a The Rookery, valamint megújult a jutalmazási rendszer – mostantól Glory pontokat kapunk a szörnygyilkolásért, amikért különböző bónuszokat vásárolhatunk a karaktereknek.

A PC-exkluzív The Incredible Adventures of Van Helsing: Blue Blood DLC 1,49 euró a Steamen, míg az alap Van Helsing játék 10,99 euróért zsákolható be.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

The Incredible Adventures of Van Helsing -- Megjelenés: 2013. május 22. -- Gépgigény: CPU: 2 magos / 2000 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 20 GB