A Microsoft bejelentette a Crackdown 2 első DLC-jét, mely Toy Box névre hallgat. Külön érdekessége a csomagnak, hogy bár fizetős résszel is bír, azok is élvezhetik bizonyos előnyeit, akik nem vásárolják meg a teljes tartalmat.

Először nézzük meg, mit kínál az ingyenes rész:

Keys to the City:

Az első rész kedvelt csalómódja visszatér, hogy olyan nyalánkságokkal kényeztesse a játékosokat, mint halhatatlanság, örök lőszer, repülés, vagy épp a lehetőség, hogy megállítsuk az idő múlását.

Level 6 Reward:

Minden 6-os szintet elérő ügynök megkapja a Thruster képességet, ami olyan, mintha a csizmánkra szerelnénk jetpacket. Akárhol használhatjuk a játékban, a lehetőségek tehát igencsak megsokszorozódnak.

Vehicle Tag:

Ebben a friss többjátékos módban a járműveké a főszerep hat vadiúj arénában: Speed is the Quay, Industrial Action, Maim Street, Skid Row, Beachhead, The Sum of Human Knowledge.

Noha ez is meglehetősen komoly tartalom, azok, akik hajlandóak 560 Microsoft pontot (kb. 2000 Ft) kiadni, még ennél is nagyobb mennyiségű extrával gazdagodhatnak. Először is kapnak két járművet: egy falmászó minitankot, az Agency ATV-t, valamint egy igen jól felfegyverzett Squad Chopper nevű helikoptert, melybe négyen pattanhatnak be. Jár továbbá öt új fegyver, két avatar jutalom, nyolc páncélszín, és tíz achievement, melyek listája az alábbi:

   1. Beyond the Infinite
   2. Run Get to the Chopper
   3. Rocketeer
   4. Tac Loc Takedown
   5. Burnt Offerings
   6. Mile High Club
   7. Never Give It Up
   8. One Careful Driver
   9. Wing a Ding Ding
  10. Hung Out To Dry

Noha a fizetős rész is megérheti az árát, a legfontosabb újdonságokért fizetni se kell majd. Nem rossz, kedves MS, várjuk a hasonló akciókat a jövőben is! A megjelenésről egyébként még nincs hír.