• Lesz egy második Szellemirtók-film a rebootolt univerzumban
  • Ebben a nők mellett férfiak is szellemirtónak állnak
  • Chris Prattet és Channing Tatumot szeretnék megnyerni a főszerepekre
  • Az Amerika kapitány: A tél katonáját jegyző Russo-fivérek lehetnének a rendezők
  • A forgatókönyv még nincs kész, Drew Pearce csak az ötleteit öntötte formába

Engem már attól kivert a hidegveríték, amikor megtudtam, hogy az első Szellemirtók filmhez új szinkron készült. Szóval gondolhatjátok, hogy éreztem magam, amikor jött a reboot, majd a női szellemirtók híre. Kevesebb ennél elcseszettebb ötlettel állt elő Hollywood. Nos, jött a következő orrba vágás: készülőfélben van egy második Ghostbusters-film.

Ezt Drew Pearce, a Vasember 3 és a Mission: Impossible – Titkos nemzet írója erősítette meg, aki nemrég fejezte be a „bibliát”, ami majd a forgatókönyv alapjául fog szolgálni – és nem a forgatókönyvet írta meg, ezt Pearce Twitteren maga cáfolta. A tervek szerint a második mozi ugyanabban a rebootolt univerzumban fog játszódni, mint a Paul Feig rendezte, nőket felvonultató Szellemirtók, csak ebben egy vegyes csapat lesz, nők és férfiak egyaránt – és nem csak férfiak, ahogy elterjedt, és szintén cáfolva lett az író által.

Az is kiderült, hogy a főszerepekre Chris Pratt (A galaxis őrzői, Jurassic World) és Channing Tatum (Jupiter felemelkedése, 21 Jump Street – A kopasz osztag) az első jelöltek, mivel Pearce őket képzelte el, amikor ötleteit formába öntött. Besegít a projektbe Ivan Reitman, az eredeeti két film rendezője, és felmerült, hogy a filmet az az Anthony és Joe Russo dirigálhatná, akik az Amerika kapitány: A tél katonája mögött álltak, és jelenleg a Captain America: Civil War, valamint az Avengers: Infinity War első és második részével vannak elfoglalva. Szóval nem valószínű, hogy 2019-nél előbb nekiállnának egy Szellemirtók-filmnek.

ghostbusters-reboot-channing-tatum-chris-pratt.jpg

Ha Hollywood reboottal kísért, kit hívhatnál?