A marketingért felelős Tom Ohle Twitteren üzente meg a népnek, hogy más sokadszor nézte meg a Cyberpunk 2077 kedvcsináló videóját, s nagyon imádja, pedig még nem is a végleges változat van előtte. Következő üzenetében már azt mondta, hogy jövő hét környékén megjelenhet a szóban forgó anyag.

A játékot tavaly jelentette be a csapat, s eddig nem nagyon úszkáltunk az információkban. Azt tudjuk csak, hogy az 1980-as években létrehozott Cyberpunk 2020 című asztali szerepjátékon alapul a program, de kikacsintásokat találunk majd a témába vágó sci-fi könyvekre, filmekre és játékokra is.

Egy óriási, törődéssel kidolgozott világra számíthatunk, ahol kedvünk szerint végezhetjük el a feladatunkat, mégpedig a képességeink minden területét módosító implantátumokkal, melyeket a kalandunk központi és egyúttal egyedüli helyszínén, Night Cityben szerezhetünk majd be.

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor fog megjelenni a PC-exkluzív program, de reméljük, hogy a közelgő videóban kapunk valami hozzávetőleges dátumot.

Cyberpunk 2077