Cliff „CliffyB” Bleszinskinek a héten jelenése lett volna Jimmy Fallon késő esti talkshow-jában, ahol nagy valószínűséggel a Gears of War-széria harmadik részét jelentette volna be, azonban közbejött egy aprócska dolog, konkrétan a tini szupersztár Justin Bieber, aki miatt CliffyB fellépését hétfőre halasztották. A csúszásról azonban úgy látszik, senkinek sem szóltak a Microsoftnál, amely a megbeszéltek szerint az Xbox Live-on ki is hirdette a játékot.

A kiadott logó sajnos a megjelenési dátumon kívül (2011 április) más információval nem szolgál a trilógia befejező darabjáról, de szerencsére az EDGE magazin online szekciója egy állítólag megbízható forrásból hozzájutott pár információhoz, melyek szerint a folytatásban Marcus és bandája többek között egy új, polipszerű csápokkal rendelkező ellenséggel találja szembe magát, amivel víz alatti pályákon (valószínűleg az előző részben elárasztott Jacintóban) kell majd szembeszállnia. Az is kiderült, hogy a megszokott eszközeinken túl új fegyverek, köztük egy hatalmas mech páncél lesznek a segítségünkre, valamint az, hogy a fejlesztők továbbcsiszolták a fedezékrendszert.

Eddig még sem az Epic, sem a Microsoft nem reagált a szivárgásra, de azt, ami ma történt, egyszerűen nem lehet egy bakinak beállítani, így a helyreigazítás helyett valószínűleg egy formális bejelentést fogunk kapni nemsokára.

Jövőre érkezik a Gears of War 3