Igen érdekes játékadatlapot fedezett fel az OXM a Zavvi.com-ot böngészve: a neves brit webáruház kitette kínálatába a Beyond Good & Evil 2-t, mint előrendelhető játékot, 49,99 fontos áron, mely az oldal szerint 2014. március 22-én jelenik meg, méghozzá Xbox 360-ra. Ez utóbbi azért meglepő fejlemény, mert a fejlesztésért felelős Michel Ancel szerint a BG&E 2 egy nextgen projekt, pont azért lett az, mert a mostani gépek nem birkóznak meg vele. Mi több, a 2014-es dátum is új konzolos premiert sejtet.

Az is lehet persze, hogy a még bejelentésre váró, következő Xboxról van szó, csak a Zavvi.com munkatársai nem tudták még hová sorolni a címet, így került a 360-as kategóriába. Érdemes megjegyezni egyébként, hogy az angol bolt messze földön híres pontosságáról, ritkán szolgál nevetséges pletykák táptalajául.

Ugyanakkor az is lehet, hogy a Ubisoft fél a játéktól, hisz az első rész is nagy bukásnak minősült. Ezért inkább kiadja mindenre, amire csak lehet, mindegy, mennyire kell butítani azt. A helyzet tehát olyasmi, hogy bármi lehetséges -- reméljük, hogy az E3-on tisztázódik majd a közel tíz éve várt folytatás helyzete.