Steve Perlman, az OnLive vezérigazgatója a GDC-s prezentációja során bejelentette, hogy a játékvilágot megreformáló szolgáltatás két nappal az utolsó E3-as bemutatójuk után, vagyis június 17-én fog elindulni 48 államban (Alaszka és Hawaii kimarad) havi 14 dollár és 95 centes áron. Természetesen a játékok bérlete, illetve megvásárlása nem tartozik az alap előfizetésbe, ezekért külön kell fizetni.

Perlman a minél több ember becsalogatása érdekében az előadásán ünnepélyesen közölte, hogy az első 25 ezer regisztráló számára három hónapig elengedik a havidíjat, aki pedig elég sokáig kitart a rendszer mellett, az a nem is olyan távoli jövőben Full HD felbontásban 60 FPS mellett játszhat -- persze ezen reformok csak az eddiginél gyorsabb internet elterjedésekor valósulhatnak meg.

Arról sajnos még nem kaptunk információt, hogy mikor fog megjelenni a TV-re csatlakoztatható, különálló OnLive „konzol”, illetve azt sem tudjuk még, hogy a rendszeren elérhető játékokat mennyiért lehet bérelni vagy megvásárolni, ám az E3-on (vagy korábban) ezekről a fontos információkról is lehull majd a lepel.