• Az Avalanche Studios cáfolta azt, hogy lenne mikrotranzakció a Just Cause 3-ban
  • A korábban kiszivárgott képek a játék egy nagyon korai változatából származnak
  • A Just Cause 3 egy hagyományosan, lemezes és digitális formában terjesztett játék lesz
  • A helyszín a fiktív Medici Köztársaság a mediterrán térség szívében, ahol egy bizonyos Di Ravello tábornok uralkodik
  • A terület több mint 1000 négyzetkilométeres

A Just Cause 3 tegnapi, hivatalos bejelentése előtt kiszivárgott pár kép a játékból, s ezek alapján úgy tűnt, hogy a sorozat legújabb részében lesz valamilyenfajta mikrotranzakciós rendszer is -- most kiderült, hogy semmi ilyen nem lesz.

Az Avalanche Studios megerősítette, hogy a szóban forgó képek valóban hitelesek, de a játék egy nagyon korai változatából származnak; a csapat többfajta ötlettel és üzleti modellel kísérletezett, míg végül eljutottak a mostani, végleges változathoz, ami egy digitálisan és lemezes formában terjesztett játék lesz, nem pedig egy free-to-play cím, s semmilyen mikrotranzakciós elem nem lesz. Meg lehet nyugodni.

A stúdió társalapítója, Christofer Sundberg továbbá elmondta, hogy a megjelenés után DLC-kel fogják támogatni a játékot, de hogy pontosan mivel, azt természetesen még nem árulhatta el, hiszen az alapjátékot is csak most jelentették be.

A játékról egyébként kaptunk némi friss információt a Steam adatlapon keresztül. Ezek szerint a helyszín a mediterrán térségben megbújó Medici Köztársaság lesz, ahol egy brutális diktátor, Di Ravello tábornok az úr -- Rico Rodriguezzel az lesz a feladatunk, hogy felszámoljuk a kis birodalmát, ami több mint 1000 négyzetkilométeren terül el. A játék során teljes szabadságot kapunk a földön és a levegőben, különböző földi, légi és vízi járműveket kommandírozhatunk, az arzenálunk pedig a megszokott pusztító erővel rendelkezik.

just-cause-3-logo.jpg