• Februárban lesz 25 éves a Pokémon
  • A zenei világ képviselői is részt vesznek az ünneplésben, az élükön Katy Perry-vel

A The Pokémon Company már hónapokkal ezelőtt jelezte, hogy különleges és nagyszabású ünnepségsorozattal készülnek a Pokémon februárban esedékes 25. születésnapjára, most pedig ennek kapcsán árultak el további részleteket, méghozzá egy jópofa videó társaságában, amely 25 év emlékeit igyekszik feleleveníteni.

katy-perry-vel-es-egy-jopofa-videoval-unnepli-25-szuletesnapjat-a-pokemon.jpg

A videó végén felbukkan a pop ikon, Katy Perry neve (és hangja) is, ami nem véletlen, a The Pokémon Company ugyanis a Universal Music Grouppal együttműködve a zenei világ ismert képviselőit is bevonja az ünneplésbe, élükön az énekesnővel, aki az első számú közreműködő lesz az egész éves zenei kampány során.

"A Pokémon egy állandó pont volt az életemben, kezdve az eredeti játékokkal GameBoy-on, a Pokémon TCG kártyák cserélgetésén át egészen az utcai szörnyvadászatig a Pokémon GO-val. Még a Japánban található Pokémon Caféba is ellátogattam, amikor arra turnéztam! Megtiszteltetés számomra, hogy felkértek azon franchise megünneplésére, amely annyi örömet okozott nekem az elmúlt 25 évben, és hogy végignézhetem, mennyi örömet okoz a gyerekek számára körülöttem és világszerte" – nyilatkozta Katy Perry.