A Hulu februári minisorozata ismét a figyelem középpontjába szegezte Pamela Anderson életének szerencsétlen időszakát. Most azonban bulvár helyett a ma ötvenöt éves celebritás pályájának fényesebb pillanataira koncentrálunk. A modell-színésznő legismertebb karaktere kétségkívül C.J. Parker volt az egykor közönségkedvenc, bár gyakran elmarasztalt Baywatch sorozatban, illetve évekig játszott a Házi barkács című sorozatban.

Anderson ismertebb munkái közé tartozik a Horrorra akadva 3, illetve láthattuk őt a 2008-as Superhero Movie-ban, ami az előbbiekhez hasonló módon megosztotta a közönséget. Legmagasabbra taksált filmje a 2018-as Nicky Larson című akcióvígjáték volt.

Noha a szélesebb közönség sikamlós ügyei miatt ismeri, Anderson valójában társadalmilag és politikailag aktív közszereplő. Küzd az állatjogokért és a szexuális erőszak ellen, kritizálta a pornográfiát, támogatja az AIDS és HIV elleni kutatásokat, a WikiLeaks szivárogtató Julian Assange-t hősnek tartja, a 2019-es kanadai választásokon pedig a helyi zöld pártot támogatta.

Néhány kultikus fotójával kívánunk neki boldog születésnapot, botránymentes éveket és kevesebb előítéletes megjegyzést.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!