Persze ez nem nagy újdonság, elvégre eddig majdnem az összes Mario-játék jó volt, sőt, a nagygépes címek többsége szinte mindig forradalmat hozott valamilyen téren. Legutóbb a Galaxy-sorozat kápráztatta el a Wii tulajdonosokat (szerény személyem a gép viszonylag friss birtokosaként maximálisan a hatása alá került), most pedig érkezik a Wii U első nagyszabású Mario-játéka, a Super Mario 3D World.

Ami mellesleg nem összekeverendő a Super Mario 3D Landdel, vagy a Super Mario Worlddel, vagy... szóval értitek. Ez van, a Nintendónál szeretnek a jól bevált címformulához ragaszkodni, ez viszont addig nem probléma, amíg a széria tagjai sorra kiválóra sikerednek. A Super Mario 3D Worldnek minden esélye megvan rá, hogy a legjobb Mario-játék legyen, ami valaha készült: a grafika gyönyörű, a pályák, power-uppok és az egész programot átlengő gyermekded báj már az előzetes videókon is meggyőzőek, a játékmenet újdonságaiért pedig elméletben a Wii U GamePad felel, ami egy olyan zseni kezében, mint Mijamotó Sigeru, igazi csodafegyverré válik, PS4 ide, Xbox One oda.

Nem hiszitek? Oké, csak nézzétek meg a lenti videókat és képeket! A Super Mario 3D World megjelenése november 29-én várható, a közelgő premier okán pedig több újságíró is kipróbálhatta a Nintendo nem épp jól szereplő konzoljának karácsonyi üdvöskéjét. Ők teljesen el voltak varázsolva, reméljük, mi is az állunkat keressük majd, ha játszhatunk végre a játékkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!