• Tavaly nagy sikert aratott a Marvel’s Spider-Man
  • A folytatás garantált
  • A Game Informer egykori szerkesztője szerint 2021-ben jöhet

2018-ban a Sony és a Marvel elhozott nekünk egy olyan Spider-Man játékot, ami nem csak méltó volt Pókember nevéhez, de legalább olyan jól sikerült, mint a Batman: Arkham…-trilógia. A folytatás bejelentésére azóta is várunk, de az nem vitás, hogy lesz folytatás – pláne azután, hogy a Sony felvásárolta az Insomniac Gamest –, az viszont még kérdéses, hogy mikor.

A Kinda Funny Games műsorvezetője, Imran Khan szerint nem a közeljövőben, de azért nem is olyan sokára bújhatunk bele újra Peter Parker bőrébe. Úgy véli, hogy a Spider-Man 2 nem lesz ott a PS5 nyitócímei között, de 2021 karácsonyán már betehetjük a fa alá a játékot. És úgy tűnik, hogy a Game Informer egykori szerkesztője nem a levegőbe beszél, mert állítása szerint túl sokat tud erről a dologról, így nem tud igazán spekulálni. Azt azért még hozzátette, hogy a Spider-Man 2 akár előbb is megjelenhet, de úgy tűnik, biztosabb a 2021 karácsonyban.

A dolog amúgy nem lenne meglepő, hiszen így három évvel jelenne meg az első rész után, ami bőven elég egy újabb remek játék összehozására. Ráadásul addigra a PS5 is eléri az egyéves kort, vagyis az első húzócímek helyére jöhetnek az olyan újak, mint a Marvel’s Spider-Man 2.