November 4-én érkezik a következő letölthető csomag az ArmA 3-hoz, amelyet nemes egyszerűséggel csak Arma 3 Helicopters DLC-nek neveztek el a Bohemia szakemberei. 

A kiegészítőcsomag címéhez méltóan két új helikoptert hoz a játékba. Az egyik a CH-67 Huron, a másik pedig az Mi-290 Taru, melyek nagyobb teher- és csapatszállításra lesznek ideálisak. Úgy tűnik, hogy ezen a téren valamilyen űr tátongott a játékban, ezt igyekeztek most kitölteni a fejlesztők. A DLC egyébiránt tartalmazni fog egy nagyobb fejlesztést is a játékhoz, valamint érkezik vele egy új játékmód is, melyet Supportnak hívnak. Ebben természetesen az új helikopterek kerülnek a középpontba, 10 VR-küldetésen keresztül ismerkedhetünk meg velük.

Meglepő módon a csomag elég borsos áron kerül forgalomba, 13 eurót kell kipengetnünk érte, ha meg akarjuk azt venni. Viszont amennyiben már megvásároltuk vagy bármikor a jövőben megvesszük az ArmA 3 DLC Bundle csomagot, azzal megkapjuk a helikopteres pakkot, valamint a már megjelent Kart DLC-t és minden jövőben érkező tartalmat is. További részleteket a hivatalos oldalon találhattok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!