A cég hivatalos oldalán megjelent egy dokumentum, ami azt vázolja fel, hogy mi mindent tervez a csapat 2016-ig. E szerint még 2013-ban szeretnék megnyitni a REDkit bétatesztelését, és jobban támogatni a modder-közösséget. Továbbá Észak-Amerikában megnyitnák az első stúdiójukat, ahol főleg a marketinggel foglalkoznának, illetve piacra dobnák az első nem számítógépes Witcher-játékot.

2014 és 2016 között a cég első sorban a The Witcher 3 legalább három platformra (PC, PlayStation 4 és az új Xbox) való kiadását és a Cyberpunk 2077 premierjét tervezi, majd szeretnének elkészíteni két „kisebb”, nagyjából 20 órás játékot, illetve egy cross-platform mobiljátékot valamelyik licencükre alapozva. Ezen felül hosszútávon fogják támogatni a Witcher 3-at, ami teljesen új játékmechanizmusok bemutatását jelenti, valamint 2016-ig ki akarják adni a REDkit teljes változatát, és további régiókba is szeretné betenni a lábukat.

Természetesen ezek csak tervek, és sok minden beleszólhat a megvalósításukba, de látható, hogy a csapat ambiciózus elképzeléseket dédelget: terjeszkedés, a meglévő játékok bővítése és új IP-k kitalálása. Pontosan ilyen hozzáállással lehet szépen növekedni.