• Áprilisban kezdik a következő Tomb Raider-mozifilm forgatását
  • 2021. március 21-én kerül majd a mozikba
  • A Rise of the Tomb Raider és a Shadow of the Tomb Raider alapján készül

Az nem újdonság, hogy folytatást kap a 2018-as Tomb Raider-mozifilm, hiszen már tavaly áprilisban bejelentették, hogy érkezik a második rész, melyben Alicia Vikander is visszatér, mint Lara Croft. Most azonban további részletek derültek ki az alkotásról - többek között az, hogy mikortól nézhetjük majd.

kiderult-mikor-erkezik-a-tomb-raider-mozifilm-folytatasa.jpg

Az "éles" munkálatok hamarosan megkezdődnek, áprilistól forog majd ugyanis a film, méghozzá Angliában, Finnországban, Pekingben és Dél-Afrikában. Korábban már fény derült a rendező kilétére is: az első rész direktora, Roar Uthuag nem tér vissza, helyét a forgatókönyvíró Amy Jump férje, Ben Wheatley veszi át, aki korábban olyan filmeket rendezett, mint az Össztűz vagy a Valahol Angliában. Mindemellett megtudtuk azt is, hogy a történet nem egy, hanem rögtön két játékot fog alapul venni: a készítők a Rise of the Tomb Raiderből és a Shadow of the Tomb Raiderből is merítenek.

És akkor a végére a legfontosabb információ: kitűzték a premier időpontját is, 2021. március 21-én kerül a mozikba a folytatás.

Támogasd te is a PC Gurut!