• A Ryan Reynolds alakította főhős egy videojáték karaktereként ébred
  • Átírja saját történetét, hogy ő menthesse meg a világot
  • Az új előzetesben egy szintén Reynolds alakította izompacsirtával is meg kell küzdenie
  • Premier augusztus 12-én

Lassan a csapból is Ryan Reynolds folyik. Láthatjátok őt a jelenleg is futó a Sokkal több mint testőr 2-ben, illetve jövő csütörtöktől a Free Guy-ban. A sci-fi-vígjáték egy átlagos banki alkalmazottat követ, aki belecsöppen egy korlátlan lehetőségeket rejtő videojátékba. Álmodozó kisgyerek módjára átírja saját történet, és egyszerű NPC-ből valódi főhőssé válik, hogy ő menthesse meg a világot saját módszereivel.

A film új előzeteséből azonban kiderül, hogy Guy-nak egy szintén Reynolds alakította izompacsirtával is meg kell küzdenie a történet során, akit a játék tervezője hergel ellene. Kis utalást is láthatunk Reynolds másik parodisztikus karakterére, a MCU-hoz csatlakozó Deadpoolra. Illetve érkezett egy rövidebb ajánló, amiből a címszereplő szerelmét ismerhetjük meg:

Az Éjszaka a múzeumbant és a Stranger Things több epizódját jegyző Shawn Levy ül a rendezői székben, a főszereplőket pedig Reynolds mellett Taika Waititi (Jojo nyusziThor: RagnarökHétköznapi vámpírok) és Jodie Comer (Megszállottak viadala) alakítják. Ti meg fogjátok nézni a Free Guy-t?

screen-shot-2021-08-02-at-12-31-29-pm-1627921980.jpg(A kép forrása: Men's Health)