• A Killing Floor 2 végfelhasználói szerződése mondja ki, hogy ban jár, ha szemét vagy
  • A Tripwire Interactive a kifejezetten toxikus játékosokat célozza ezzel,
  • De nem avatkoznak bele minden problémás ügybe
  • Ez a végső fegyverük, ha tarthatatlan a helyzet

A Tripwire Interactive a nemrég korai hozzáférésben megjelent Killing Floor 2 végfelhasználói szerződésében definiálta azt a jogát, hogy kitiltsa a szemét játékosokat, azokat az egyéneket, akik toxikusak a közösségre nézve, rasszista, bigott és úgy általánosságban sértő magatartásukkal.

Ha valaki így viselkedik, attól a cég figyelmeztetés nélkül elveszi a CD kulcsát, és onnantól kezdve nincs lehetősége a Killing Floor 2-vel játszani, csak akkor, ha készít egy másik profilt és újra megveszi a játékot.

A Tripwire alelnöke, Alan Wilson elmondta, hogy ezt az opciót csak a végső esetben használják, nem kívánnak beleavatkozni a minden problémás ügye, csak akkor, ha már tarthatatlan a helyzet. „Csak azt szeretnénk, hogy az emberek jól szórakozzanak a játékainkkal, anélkül, hogy mocskolódással kellene foglalkozniuk.” -- tette hozzá.

Az opció egyébként nem új keletű, már évek óta része a végfelhasználói szerződéseiknek, és eddig csak 2-3-szor használták, egyszer olyan egyéneken, akik viccből teljesen megakasztották a Red Orchestra Ostfront 41-45 szerverét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!