• Itt az ingyenes Descent Content Pack
  • Hétvégén a játék kipróbálható lesz Steamen

Jelentős vérfrissítésen esett át a Killing Floor 2, a Descent Content Pack egy egész sor újdonságot hoz a játékba. Kezdésnek egyből itt a névadó Descent pályát, mely a Survival Holdout módjához ad egy teljesen újfajta térképet, és a készítők elmondása szerint minden egyes alkalommal másmilyen kihívást ígér. A hullámokban érkező zed hordák között ugyanis mindig egy új, véletlenszerűen felépülő útvesztőt kapunk, vagyis sosem tudhatjuk, honnan érkezik a legközelebbi csapás.

A Descent mellé hivatalos rangra emelkedik a közösség által meglakotott “Nuked” elnevezésű pálya is, illetve további két fegyvert is kapunk: a Spitfire revolverből akár kettőt is forgathatunk egyszerre, vagy akár a Stoner 63A dobtáras könnyűgépfegyver segítségével is apríthatjuk a végeláthatatlanul özönlő zedeket.

A hétvégén ráadásul mindezt bárki ingyen kipróbálhatja, március 23-27 közt Steamen egy letöltés után bérmentve szórakozhatunk majd a játékkal, és akinek elnyeri a tetszését a Killing Floor 2, vagy csak még hezitált eddig, féláron bezsákolhatja majd. Az új csomag mellé természetesen videó is jár, erre tessék!