• Fergeteges karácsonyi hangulat a Tripwire online lövöldéjében
  • Korcsolyázni is tudunk
  • A Patriarch pedig mikulás jelmezben kap idegrohamot

Megszokhattuk már, hogy egy-egy program kapcsán a legfanatikusabb modderek olykor valóban őrült ötletekkel tudnak előállni, elég csak a Skyrim legutóbbi, Chocho által csak digitális horrorként jellemzett kiegészítőjét megemlíteni, amelyben a játék egyes karaktereit érte némi (beteges) ráncfelvarrás. Így eshet meg például az, hogy Thomas, a kis gőzmozdony robog be az egyik hegyek közt zajló csatába, vagy hogy hősünk egy szál fénykarddal száll szembe a cilinderes rákok és más, a józan észt meghaladó borzalmak ellen. De persze létezik egy másik véglet is.

-MGSA- Sniper neve korántsem ismeretlen a modder körökben, hisz’ emberünk nem egyszer szerzett már rangos elismerést a Killing Floor 2-höz készült letölthető tartalmak kapcsán. Legutóbbi munkájával a negyedik helyet csípte meg a GameBanana versenyén, most pedig egy újabb gyöngyszemmel bővült a lista.

killing-floor-2-x-mas.jpg

A karácsony apropóján elkészült London hóval és vérrel födte térképe, amely több jósággal is kecsegtet, ha valaki ünnepi hangulatban, és a Jingle Bells-szel a háttérben lőne szitává néhány földön túli rusnyaságot. Nem kis érdekesség, hogy a mod - amellett, hogy teljesen ingyenes - a Patriarch néven emlegetett főbosst például mikulás gúnyába öltözteti (na nem mintha ezzel barátságosabb külsőt kapna ez a förmedvény), a pálya sarkába pedig egy kisebb korcsolyapálya is került.