Az oroszok nem szórakoznak DLC-kkel, ők továbbra is a kézzel fogható hordozóanyagban hisznek, így aztán a frissen bejelentett King's Bounty: Crossworlds nemcsak hogy lemezen érkezik, de önállóan futtatható formában, használatához tehát nincs szükségünk az alapjátékra.

Mint a felvezetőben említettem, az expanzió Amelie hercegnő, azaz az Armored Princess kalandjait bővíti ki hét új küldetéssel, ehhez kapunk hetven új cuccot, benne nyolc szettel, melyek egyike kedvenc, mostanra már bizonyára többemeletes házzá hízott sárkányunkra passzol, félszáz új tulajdonságot-képességet és tizenhárom friss bűbájt, valamint a „változatosság gyönyörködtet” alapigazság értelmében vadonatúj aprítani való szörnyeket.

Ám a derék muszkák nem akarják ennyivel kiszúrni a szemünket, hiszen hál' istennek az ő kiadójuk az 1C Company és nem az Activi$$$ion, így aztán belepakoltak a csomagba két speciális hadjáratot is; egyikük a Champion of the Arena, mely egy gladiátorbajnokság boss-harcokkal, a másik a Defender of the Crown, amelyben különleges taktikai arénákban harcolhatunk, véletlenszerűen kiválasztott ellenségekkel és szövetségesekkel.

És ha ez még mind nem volna elég, hallgatva a rajongók kérésére, egy teljes értékű szerkesztőprogramot is kapunk, így a kreatívabbak elkészíthetik saját küldetéseiket, történeteiket is.

Sajnos képeket, videót, és ami ennél is fontosabb, megjelenési dátumot még nem kaptunk, csak egy „2010 III. negyedév” belövést, de talán az E3 után már okosabbak leszünk. Mondjuk így látatlanban is kötelező vétel a Crossworlds, legalábbis számomra, de talán nem vagyok ezzel egyedül...

(A képek az Armored Princessből származnak)