A VG247 rátette a kezét a GAME nevű brit bolthálózat megjelenési listájára, mely alapján az év legnagyobb durranásai szeptember és október környékén érkeznek meg. Mielőtt elemezgetnénk a dolgokat, álljon itt a lista:

    * Band Hero 2 – október
    * Brink – szeptember
    * Call of Duty 7 – október
    * Crysis 2 – szeptember 24.
    * Metal Gear Solid: Rising
    * Fallout: New Vegas – október
    * Guitar Hero 6 – szeptember
    * Lego: Harry Potter: Years 1 – 4 – május 28.
    * Singularity – június 28.


Az új Call of Duty nagy valószínűséggel Vietnamban játszódik majd, és eddig novemberre tippeltük volna, ám itt az áll, hogy október környékén jelenik meg. A Brink alapjában véve hihető szeptemberre, a Crysis 2 szeptember 24-i megjelenése azonban igen optimista becslés (csak érdekességképp: a hazai CD Galaxis listája szerint a Crysis 2 november 15-én várható). Ugyanarra a napra időzítik az új Metal Gear Solidot is, ám ez sem valami reális, lévén a játékból még egy kép nem sok, annyit se láttunk. A Singularity már ezer éve késik, úgyhogy talán most tényleg ki fog jönni, a Lego Harry Potter meg... hát igen, egy tipikus Lego-játék. A Guitar Hero 6 és a Band Hero 2 nem túl meglepőek, a Fallout: New Vegas meg eleve őszre volt időzítve.

Ám ez még nem minden!

A lista említ egy Yoga Natal nevű valamit, ami érdekes, mert ősz tájékán jelenne meg az Xbox 360 Natal kiegészítése is. Ez lenne az egyik első Natalra írt játék? Vagy talán a Natal dobozos kiadásának elnevezése? Időközben a kiadók is reagáltak a hírre. Az EA azt írta, hogy nem tudja kommentálni a Crysis 2 megjelenését, míg a Metal Gear-sorozat atyja, Kodzsima Hideo úgy reagált, hogy "egyelőre nincs megerősített megjelenési dátuma a Risingnak". Az Activision szimplán "no commenttel" intézte el a listát.

A következtetéseket mindenki vonja le maga.

(A képek a Crysis 2-ből valók.)