Január 28-tól kezdődik kínában a Kakas éve, és az Overwatch nem hagyja ki ezt az eseményt sem, január 24-től indul a Year of the Rooster szezonális event a játékban. Ennek a keretei között rengeteg új skint, emote-ot valamint kozmetikai dolgokat kapunk, amelyek közül pár ismét kiszivárgott a hivatalos megjelenés előtt.

Egy hythl0day nevű redditer posztolta ki a lent látható képet, amelyet elmondása szerint egy kínai játékos látott meg egy oldalon. A poszteren négy Overwatch hős látható, és mindegyikük a kínai Nyugati Utazás című népmesei elemeket tartalmazó mitológiai regény egy-egy szereplőjét személyesíti meg. Zenyatta Hszüan-cang, a híres buddhista szerzetes bőrébe bújt, míg a többi hős a három tanítványa: Winston Szun Vu-kungot, a majomkirályt ábrázolja; Roadhog a disznó, aki ráébredt a képességeire, a Nyolctilalmas Csu Pa-csie; valamint Reinhardt lett Sa Vu-csing, a Homoki Barát.

overwatch-year-of-the-rooster.jpg

Az alatta levő szöveg szerint az event egy hétig fog tartani, valamint egy ingyenes hétvégét is említ az ideje alatt. Egyelőre még nem lehetünk biztosak affelől, hogy reális, vagy sem a szivárgás, de a kép elég jó minőségű, úgyhogy reménykedhetünk benne. A Year of the Rooster esemény január 24-én indul, akkor úgyis megtudjuk, hogy tényleg kapunk Nyugati Utazásos Overwatch skineket, vagy sem.