Kérjük jelentkezz be!

Kodzsima kész bejelenteni új horrorjátékát?

A Kojima Productions kommunikációért felelős vezetője egy érdekes üzenetet tett közzé Twitteren, amitől egyből beindult a találgatás.
  • Lehet, hogy jövő héten bemutatkozik a Kojima Productions új játéka
  • Mely a legfrissebb pletykák szerint egy horror cím lesz
  • Legalábbis erre utal a stúdió kommunikációja Twitteren

Kodzsimától megszokhattuk már, hogy szereti mindenféle rejtélyes üzenetekkel húzni a rajongók agyát (gondoljunk csak arra, amit a Death Stranding kapcsán csinált hónapokig), és könnyen lehet, hogy ezúttal is valami ilyesmi történt. Nemrég ugyanis a Kojima Productions kommunikációért felelős vezetője közzétett egy igen érdekes üzenetet és képet Twitteren, miszerint elnézést, hogy eddig hallgatott, de elég elfoglalt volt, és hamarosan azt is elárulhatja majd, hogy miért.

kojima-silent-hills-background.jpg

Önmagában már ez az üzenet is elég érdekes, azonban a hozzá csatolt képen is vannak izgalmas részletek. Például szerepel rajta egy jegyzetfüzet, amin a következő hét olvasható, ami sokak szerint a rejtélyes projekt leleplezésének dátumát takarja.

És hogy mi lesz ez a projekt, már ha lesz valami egyáltalán? Nos, ez egy nagyon jó kérdés, de sokan arra tippelnek, hogy egy horrorcímmel gazdagodhatunk majd, Kodzsima ugyanis nemrég utalt rá, hogy sok ijesztő filmet néz, hogy igazán ijesztő horrorjátékot tudjon készíteni. Egyesek ehhez még azt is hozzáveszik, hogy alighanem egy új Silent Hillről lehet szó, ugyanis a gyanús tweetben is szerepel a silent szó, ez azonban egy kicsit talán már túlságosan is bátor következtetésnek tűnik.

Támogass minket!