• Kodzsima már az új Death Strandingen dolgozik?
  • Amiben az űrhajózás is szerepet kap?
  • És lehet, hogy nem is folytatás lesz?

A Death Stranding egy érdekes játék lett, amit az ember vagy nagyon szeret, vagy hidegen hagyja. Akárhogy is, kritikailag sikeres lett és a legutóbbi hírek szerint anyagilag sem volt bukás, szóval a folytatás szinte garantált. Az már viszont jó kérdés, hogyan fog folytatódni ez az egész.

A program atyja, Kodzsima Hideo az utóbbi időben megosztott két tweetet, ami akár az új epizód, vagy legalábbis új Death Stranding-játékra is utalás lehet. Az elsőn, amiben azt ecseteli, mik jelentik számára az első lépéseket egy játék megtervezésénél, feltűnő helyet kapott egy Bridge baby.

A második kép ennél is cifrább, ott ugyanis a lomok alatt látható egy ceruzarajz, ami egy űrhajót ábrázol. A felnagyított képeken látható, hogy a hajóra a BRIDGES nevet írták fel, a papír alján pedig a Landing Ship felirat díszeleg.

Emiatt néhányan úgy gondolják, hogy Kodzsima tényleg egy új Death Strandingen dolgozik, ami lehet nem közvetlen folytatás lesz, hanem egy olyan történet, ami azonos univerzumban játszódik, és az űrhajózást is bevonják a cselekménybe. Mindez persze nincs se megerősítve, se megcáfolva.