• Következő generációs játék lesz a Lords of the Fallen 2
  • Amin innentől kezdve egy új stúdió, a Hexworks dolgozik
  • Pontos megjelenés dátumot még nem kaptunk

A jelek szerint új lendületet vett a Lords of the Fallen 2 eddig eléggé döcögősen haladó fejlesztése. A Deck 13 még 2014-ben állt elő az akció-RPG széria első részével, mely ugyan nem robbantott kasszát, de a maga visszafogott módján elég szép sikert aratott, a folytatás azonban csak nem akar azóta sem elkészülni. Legutóbb például 2019 májusában hallhattunk a projektről, mikor a kiadó CI Games (leánykori nevén City Interactive) kirúgta a fejlesztőit, mondván, nem dolgoztak elég jól.

lords-of-the-fallen-2.jpg

Most azonban a jelek szerint újra sínre került a játék fejlesztése. A CI Games nemrég ugyanis bejelentette, hogy a Lords of the Fallen 2 végül egy next-gen játék lesz, ami csak PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re érkezik, egyben pedig azt is jelezte, hogy a projekten innentől kezdve a Barcelonában és Bukarestben székelő Hexworks csapata dolgozik majd. A vezető produceri feladatokat az a Saul Gascon kapta meg, aki utoljára az Overkill igen nagyot bukó The Walking Dead játékán dolgozott ugyanilyen pozícióban, míg a kreatív rendező az a Cezar Virtosu lesz, aki korábban a Ubisoft Bucharest csapatát erősítette.

Azt, hogy végül mikor jelenhet meg a Lords of the Fallen 2, nem tudni, de a CI Games bizakodó a kérdésben, kiemelve, hogy a csapat az elmúlt fél évben nagyon jól haladt a munkával.