• Nemsokára befut a Buried Memory című frissítés
  • Új küldetések, javítások és tartalmak várhatóak

A Buried Memory című, 6.2-es javítás a tervek szerint augusztus végén jelenik meg a Final Fantasy 14 Online-hoz, és rengeteg új tartalommal tölti fel a játékot, köztük a történet legújabb fejezetével, de folytatódik a Tataru’s Grand Endeavor mellékküldetés, megkapjuk a The Fell Court of Troia dungeont, és érkezik új trial és trial is.

Emellett Naoki Yoshida producer és rendező beszélt kicsit a közelgő Island Sanctuary tartalomról is. A játékosok ebben a pihentető szóló tartalomban felépíthetik saját szentélyüket a szigeten. Ehhez persze nyersanyagokat kell gyűjteniük, létesítményeket építeniük, gondoskodhatnak a különféle lényekről és még sok másról, anélkül, hogy korábbi kézműves vagy gyűjtögető tapasztalatra lenne szükségük. A szentély különböző kihívásainak teljesítésével a játékosok úgynevezett szigeti valutát is szerezhetnek, amelyet különleges tárgyakra válthatnak majd be.

final-fantasy-xiv-online-susano-hd-wallpaper-1920x1080-uhdpapercom-3550b.jpg

Mindezeken túl esett pár szó a jövőbeli 6.25-ös patch-ről is, amelyben folytatódik a Somehow Further Hildibrand Adventures című mellékküldetés, jön az Omicron című Tribal küldetés, és ebben is lesznek új dungeonök és egy új Weapon Enhancement küldetés is.