Ma reggel elérhetővé vált a God of War PC-s verziójának a magyar szinkronja, ami mindenki számára teljesen ingyenes. A szinkron a SzinkronSarok weboldalán keresztül tölthető le.

A csapat ezúttal is rengeteget dolgozott, hogy ezt a színvonalat hozza, éppen úgy, mint tavaly a Resident Evil 2 szinkronjánál, emellett nagyon szeretnének további játékokhoz is legalább ilyen szintű, ha nem jobb szinkront készíteni.

god-of-war-szinkron-pc-steam-epic-kratos-playstation-atreus-magyar-mitolgogia-skandinav-istenek-1.jpg

A SzinkronSarok számára fontos, hogy nem az céljuk, hogy az angol 100% hű másolatát készítsék el, vagy görcsösen ragaszkodva annál jobbat alkossanak, hanem az, hogy maga a játékok esszenciája, hangulata, tartalma és világa magyar nyelven, magyar színészekkel, magyar megoldásokkal is átadja azt, amit az eredeti is megadott az angol anyanyelvűeknek.

Fontos, hogy ez egy rajongói mod, ezáltal teljesen ingyenes bárki számára, a készítők pedig a videójátékok és a magyar szinkron szeretetéért készítették el. A szinkron az eredeti Steam- és Epic verziót támogatja a játékból.

A SzinkronSarok természetesen ezután sem hagyja tartalom nélkül a játékosokat, hisz hamarosan nemcsak bakiparádé érkezik, de a social felületeinken egyéb érdekességek is jönnek a szinkronról. Amennyiben pedig bárki támogatni szeretné a csapatot, hogy ennek segítségével további játékok is kaphassanak ilyen lokalizációt, a honlapon ennek is megtalálja a módját (PayPal vagy Patreonon).

Azt, hogy mit hoz a jövő, még a csapat sem tudja, de remélik, hogy nagyon sok jót. Ez persze a játékosokon és támogatókon egyaránt múlik. Mi mindenesetre reméljük, hogy lesz folytatása ennek a remek szériának, amely a hazai játékosok számára még egyedibbé és méginkább sajáttá teszi a videójátékokat azzal, hogy a kedvenc szereplőiket magyarul szólaltatja meg. Íme egy lista a hangokról, illetve mindenki munkáját köszönjük, aki részt vett a projektben. 

  • Kratos – Schneider Zoltán
  • Atreus – Peregovits Dániel
  • Mimir – Csuha Lajos
  • Freya – Solecki Janka
  • Baldur – Király Attila
  • Brok – Forgács Gábor
  • Sindri – Seder Gábor