• Augusztus 22-én érkezik a God of War magyar szinkronja
  • A SzinkronSarok pedig már most a következő projektet tervezi
  • Ezúttal viszont mi dönthetjük el, melyik játékot szeretnénk élvezni az anyanyelvünkön
  • A listán olyan címek szerepelnek, mint a The Last of Us Part 1, a Hogwarts Legacy és a Detroit: Become Human

Ugyan rengetegen ódzkodnak a magyar szinkrontól (legyen az film vagy sorozat), azért van annak némi varázsa, ha egy videójáték az anyanyelvünkön szól hozzánk – még úgy is, ha a minőség hagy némi kívánnivalót maga után. Éppen ezért lesz piros betűs ünnep augusztus 22-e, ezen a jeles napon érkezik ugyanis a 2018-as God of War magyar szinkronja, méghozzá annak a SzinkronSaroknak a jóvoltából, aminek a remekül sikeredett Resident Evil 2 magyar változatát is köszönhetjük. A munkában olyan ismert színészek vettek részt, mint például Schneider Zoltán (Kratos), Csuha Lajos (Mimir), Solecki Janka (Freya), Király Attila (Baldur) és Forgács Gábor (Brok), szóval biztosra vehető, hogy új dimenziót kap ez a jól ismert történet. A csapat pedig már most a jövőre gondol, ezúttal ráadásul mi magunk dönthetünk arról, mi legyen a következő projekt.

A stúdió egy videó keretében leplezte le azon címek listáját, amelyekből az egyik hasonló kezelésben részesül majd, mint Kratos északi kalandja. A felsorolásban olyan címek szerepelnek, mint a szeptember 19-án érkező Mortal Kombat 1, a Naughty Dog felújított klasszikusa, a The Last of Us Part 1, a Detroit: Become Human és a Star Wars Jedi: Survivor, tehát csupa olyan alkotás, amely a történetre fókuszál, éppen ezért rendkívül fontos a szinkron. A teljes lista egyébként így néz ki:

A szavazást ITT tudjátok elvégezni, és egyszerre több alkotásra is voksolhattok, mivel így szeretnék felmérni, hogy melyik programra van a legnagyobb igény. A SzinkronSarok egészen július 30-ig várja a szavazatokat, a végeredmény pedig nem lesz publikálva, viszont az alapján fog tervezni a stúdió. Innen is sok sikert kívánunk nekik!