• A Destiny 2-játékosok rájöttek, hogy lehet könnyen farmolni a Forge-okat
  • Még csak játszani sem kell hozzá, mégsem zavarnak vele másokat

A játékosok kreativitása határtalan, ha pedig előnyszerzésről van szó, akkor különösen - ezt bizonyította most a Destiny 2 közössége is, akik rájöttek arra, hogyan lehet könnyen erőforrásokat farmolni a Forge-okban. Mindezt ráadásul úgy, hogy még játszani sem kell!

kreativ-es-jo-fej-kiskapuval-farmolnak-a-destiny-2-jatekosok.jpg

Mivel a Bungie úgy alkotta meg ezt a módot, hogy azok is kapnak jutalmat, akik elbuknak, ezért ki lehet használni egy kiskaput. Ha ugyanis belépünk egy Black Armory Forge-ba, és nem csinálunk semmit, akkor előbb elbukjuk azt (60 másodperc), mint hogy a játék kidobna minket inaktivitásért. Ráadásul utána automatikusan bekerülünk egy másikba, vagyis addig hullik a Dusklight Shard és a Microphasic Datalattice, amíg csak szeretnénk.

Felmerül a kérdés: nem kiszúrás ez az AFK megoldás azokkal szemben, akik legálisan szeretnének megharcolni az erőforrásokért? A játékosok szerencsére erre is találtak megoldást: csupán annyit kell tenni, hogy a lehető leginkább le kell csökkenteni a szintet az ajánlott 600-hoz képest, így a matchmaking automatikusan a leggyengébbeket párosítja össze - akik nyilván azok lesznek, akik ki szeretnék használni ezt az exploitot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Bungie meddig fogja ezt hagyni, mindenesetre olyan tekintetben jó fej megoldásról van szó, hogy másoknak nem ártanak vele.