Szeptemberben jött a hír, hogy elkészül a 2011-es akció-kalandjáték, az L.A. Noir felújított változata, amely 4K Ultra HD minőségben fog a modern konzolokra, így Xbox One-ra, PS4-re és Switch-re kerülni. Természetesen a PS4 Pro és az Xbox One X támogatás is része lesz a kiadásnak, mi több, az L.A. Noire HTC Vive-ra is.

A Sony és a Microsoft konzoljaira érkező verziókban benne lesz az alapjáték és minden hozzá kiadott DLC, valamint fejlesztik a fény- és füsteffekteket, új, moziszerű kameraállások is bekerülnek, és persze a HD és Ultra HD felbontást sem hagyják ki.

A Switch változatról tudjuk, hogy szintén tartalmazni fogja az alapjátékot és az összes DLC-t, mindezt HD-ban. Természetesen itt is hozzáigazítják a játékot a konzolhoz, így a mozgásérzékelő, a touch screen control és a Joy-Conok használhatóak lesznek a végigjátszás során.

Az L.A. Noire: The VR Case Files címmel HTC Vive-ra érkező verzió már nem lesz olyan tartalmas, mint a fentiek, de ettől még nem kell lebecsülni. Ebben ugyanis az eredeti hét bűntényt dolgozza át a Rockstar úgy, hogy azok belepasszoljanak egy virtuális környezetbe.

Az L.A. Noire november 14-én jelenik meg újra, új köntösben, ennek örömére most kaptunk egy trailert is, amit akár 4K-ban is élvezhetünk.