• Nagyon gyengén teljesített a LawBreakers
  • A Nexon anyagi bukásnak minősítette
  • Úgy vélik, ennek oka a konkurencia, egész pontosan a PUBG
  • LawBreakers teszt

A LawBreakers immár hivatalosan is anyagi bukásnak tekinthető. Mint kiderült, ez a játék a felelős azért, hogy az azt kiadó Nexon a harmadik üzleti negyedévben komoly anyagi veszteségeket szenvedett el Észak-Amerikában.

A magas elvárásokat durván alulteljesítő LawBreakers bukásáért elsősorban a Playerunknown Battlegrounds okolja, pontosabban szólva azt a tényt, hogy a két játék közel azonos időszakban jött ki, így a LawBreakers-nek esélye sem volt az online lövöldék piacán.˛

A LawBreakers eleve gyengén nyitott, megjelenésekor nagyon kevesen játszottak vele PC-n, PS4-en pedig technikai problémák nehezítették a játékosok életét. Alapvetően nem lett rossz játék, csak túlságosan átlagos, így nem tud kiemelkedni egy olyan mezőnyben, amiben olyan játékok vannak, mint a 3 milliós eredményt elérő Playerunknown Battlegrounds.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a LawBreakers végét is jelentheti a Nexonnál. A kiadó ugyanis az üzleti jelentésében leírta a játékot, ami annyit tesz, hogy jó esetben eladják, rosszabban elhagyják a programot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!